Menu
+421 948 610 250
info@nahod.sk
+421 948 610 250
info@nahod.sk

Delphin zimný komplet WinTREK ´veľ. XL


Delphin zimný komplet WinTREK ´veľ. XL

Delphin zimný komplet WinTREK ´veľ. XL


Kód produktu: 101004777+101004783
Výrobca: DELPHIN
Dostupnosť: Dodanie 3-10 dní
Strážiť dostupnosť
Zadajte Váš e-mail a my Vám zašleme informáciu akonáhle produkt naskladníme.


Akciová cena 89,00
Na produkt sa nevzťahuje zľava po prihlásení.

96,90 €
89,00

Množstvo

Popis produktu


Do chladných, zimných dní je tu prepracované, extra teplé oblečenie Delphin WinTREK, ktoré poskytne skvelý komfort aj počas rybačiek s teplotami pod bodom mrazu.

Vonkajšia tkanina ponúka vodný stĺpec 5000mm, čo zabezpečí perfektnú ochranu proti dažďu aj snehu a udrží Vás tak v suchu a v pohode. Samozrejmosťou sú podlepené švy, hrubá vnútorná výplň a odolnosť voči vetru, zaručujúce ochranu pred nepriazňami počasia počas vašich rybárskych výprav, či iného pobytu v prírode. Toto všetko vám navyše WinTREK poskytne za mimoriadne priaznivú obstarávaciu cenu.

Komplet pozostáva zo samostatne predávanej bundy a nohavíc. Dizajn sme zvolili v tmavej zelenej farbe so zaujímavými fluo žltými prvkami, ktoré dodávajú oblečeniu osobitý štýl.

Bunda

Zateplená kapucňa je dostatočne veľká a po okraji je opatrená gumičkou, ktorá zaručuje lepšiu prispôsobivosť materiálu.
Zapínanie bundy je zabezpečené pomocou kvalitného hrubého zipsu prekrytého pásom látky so suchými zipsami a dvomi cvokmi pre lepšie zaistenie. Rukávy je možné na koncoch zatiahnuť a regulovať vďaka popruhom na suchý zips a tak dôkladne utesniť ruky pred chladom.

WinTREK disponuje vreckami na zips po obidvoch stranách, pričom zipsy sú prešité výraznou žltou textíliou a prekryté lemom z vodoodolnej tkaniny. Na páse sa nachádzajú dva žlté gumené popruhy určené na utiahnutie v spodnej časti. Vnútorná strana je tvorená hladkou prešívanou látkou, vďaka ktorej sa bunda ľahko oblieka a komfortne sa nosí.

Nohavice

Zapínanie nohavíc je zabezpečené pomocou kvalitného hrubého zipsu, prekrytého pásom látky s cvokom pre pevnejšie zaistenie. Spodnú časť okolo členkov je možné na koncoch zatiahnuť a regulovať vďaka popruhom na suchý zips a tak dôkladne utesniť nohy pred vodou či chladom.

Nohavice WinTREK disponujú vreckami na zips po obidvoch bokoch, pričom zipsy sú prešité výraznou žltou textíliou a prekryté lemom z vodoodolnej tkaniny. Na páse sa nachádzajú gumené traky nastaviteľné podľa Vašej výšky a kompletne odopínateľné na suché zipsy. Samotný pás disponuje všitou gumičkou zvyšujúcou jeho flexibilitu a pružnosť. Vnútorná strana je tvorená hladkou prešívanou látkou, vďaka ktorej sa nohavice ľahko obliekajú a dobre nosia.

Pri praní odporúčame použiť špeciálny prací prostriedok na funkčné oblečenie, prať pri max. 30°C, nežmýkať, nežehliť a v prípade potreby použiť impregnačný prípravok, ktorý obnoví vodoodpudivú úpravu vonkajšieho materiálu.

Technické parametre:
Materiálové zloženie: 100% Polyester